Comanda acum
Nume*:
Telefon*:
E-mail:
Produs:
Marca utilajului*: Tipul:
Modelul: An fabricatie:
Seria de identificare: Marca motor:
Tip motor: Serie motor:
Piesa solicitata: Codul piesei:
Adresa:
Detalii:

Tractoare LS

Tractoare noi Coreene

Motoare Mitsubishi

Modele compacte si universale

Tractoare pentru vita de vie

   Comercializam si tractoare pentru vita de vie, echipate cu utilajele corespunzatoare. Importam si comercializam direct din Japonia tractoarele pentru vita de vie, second hand dar si reconditionate integral, precum si tractoare noi, chinezesti .

Tractoarele pentru vita de vie trebuie sa aiba tractiune integrala (4x4) deoarece nu se poate lucra altfel pe un plan inclinat. De asemenea, va putem oferi si o gama completa de utilaje agricole corespunzatoare. Aceste tractoare sunt proiectate ca masini universale pentru a efectua toate lucrarile necesare din livada si vita de vie. Dimensiunile sale, sunt specifice pentru astfel de aplicatii, cum ar fi: garda la sol coborata, ecartament redus si vizibilitate maxima in lucru.

Aceste tractoare versatile au fost proiectate special pentru a întruni cerinÅ£ele fermelor mixte ÅŸi de animale, ale cultivatorilor de legume ÅŸi ale proprietarilor de livezi ÅŸi de plantaÅ£ii cu viţă de vie.

Alegerea tractorului sa o faceti dupa ce masurati latimea randurilor dintre vita de vie. Aceasta latime sa o comparati cu latimea frezei de sol si nu cu cea a tractorului. Daca tractorul nu este folosit pe un plan inclinat (deal), nu este obligatoriu ca acesta sa aiba tractiune fata, tractiunea spate fiindu-i suficienta.

Tinem sa va mentionam ca inainte de vanzarea tractoarelor si a utilajelor agricole, acestea beneficiaza de o revizie generala corespunzatoare. Tractoarele sunt verificate din punct de vedere electric si mecanic iar uleiul si filtrele sunt schimbate pentru ca acestea sa fie vandute intr-o stare buna de functionare si avand un aspect corespunzator.

Asiguram service calificat in toata perioada de garantie si postgarantie si va putem rezolva orice problema tehnica in cel mai scurt timp posibil, iar piesele de schimb si subansamblele pentru toata gama de masini si utilaje agricole. Din totalul nostru de tractoare japoneze, 95 % din ele sunt echipate cu o freza de sol,un plug si un set de tiranti,  ce le primiti ca bonus la achizitionarea tractorului.
Daca in oferta noastra de produse gasiti un articol mai scump decat la concurenta, va rugam sa ne contactati pentru a va face o contraoferta.

Info