Comanda acum
Nume*:
Telefon*:
E-mail:
Produs:
Marca utilajului*: Tipul:
Modelul: An fabricatie:
Seria de identificare: Marca motor:
Tip motor: Serie motor:
Piesa solicitata: Codul piesei:
Adresa:
Detalii:

Promotie Maschio Gaspardo

Nr de sectii: 31 - 50

Latime de lucru: 4 - 9 m

Tip brazdare: disc simplu, disc corex

Capacitate bazin: 650 - 5200 l

Programul rabla pentru tractoare

      S-a terminat programul de stimulare a înnoirii Parcului naÅ£ional de tractoare ÅŸi maÅŸini agricole autopropulsate pe anul 2011.

      Proprietarii de tractoare ÅŸi maÅŸini agricole autopropulsate se pot înscrie în Programul de stimulare a înnoirii Parcului naÅ£ional. Persoanele interesate se pot înscrie în acest proiect, a cărui valoare se ridică la 51,6 milioane de lei în acest an, până la data de 10 noiembrie 2011.

      Cuantumul primei de casare în cadrul Programului "Rabla" este de cel mult 17.000 lei, fără ca aceasta să depăşească 40% din preÅ£ul de achiziÅ£ie (preÅ£ care nu include TVA) al tractorului nou sau al maÅŸinii agricole autopropulsate noi. 

      SolicitanÅ£ii eligibili în program sunt producătorii agricoli care deÅ£in în proprietate tractoare ÅŸi/sau maÅŸini agricole autopropulsate uzate înmatriculate/înregistrate pe numele lor. Este vorba despre persoane fizice ÅŸi moÅŸtenitorii acestora, precum ÅŸi persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale ÅŸi întreprinderi familiale. Acestea trebuie să fie înregistrate în Registrul agricol, Registrul fermelor, Registrul plantaÅ£iilor viticole, Registrul naÅ£ional al exploataÅ£iilor, alte evidenÅ£e funciare, care exploatează terenuri agricole ÅŸi/sau deÅ£in, cresc ori exploatează animale, după caz, individual sau în forme de asociere care îÅŸi desfăşoară activitatea în domeniul producÅ£iei agricole primare. De asemenea, sunt eligibile persoanele juridice române care deÅ£in în proprietate tractoare ÅŸi/sau maÅŸini agricole autopropulsate uzate înmatriculate/înregistrate pe numele lor, unităţi administrativ-teritoriale, unităţi ÅŸi instituÅ£ii de învăţământ, unităţi aparÅ£inând cultelor recunoscute în România, instituÅ£ii publice, operatori economici ÅŸi organizaÅ£ii neguvernamentale. 

     In cadrul programului rabla am reusit sa fim inregistrati cu ambele firme pe care le reprezentam: IRUM-BELARUS si KIOTI.

     Contactati-ne si noi va vom schimba tractorul intr-unul NOU!

Info